Els Mossos han arrestat un jove de 19 anys de Palafrugell que portava 102 grams de cabdells de marihuana preparats per vendre i també un telèfon mòbil robat. El van enxampar quan els agents estaven escorcollant un vehicle que van interceptar a Mont-ras després que protagonitzés un episodi de conducció temerària a la C-31.

Aquest jove era un dels tres ocupants del vehicle, va acabar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i receptació. Serà citat properament per declarar davant el jutge. El conductor temerari en canvi va quedar denunciat per conduir posant en perill la resta d'usuaris de la via.

Els fets es remunten a dilluns passat -24 de març- quan un agent dels Mossos que es trobava fora de servei estava circulant amb el seu vehicle per la C-31 i va veure que un altre cotxe que estava davant seu conduïa imprudentment i a gran velocitat. L'agent va alertar els Mossos del conductor temerari. Poca estona després, una patrulla va poder aturar el cotxe al punt quilomètric 330, a Mont-ras. El vehicle, però, va fer una maniobra evasiva i va intentar escapar de la policia però finalment se'l va interceptar.

A més del conductor, en el vehicle hi anaven dues persones més. Els Mossos els van identificar i escorcollar, entre ells el jove de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Palafrugell.

Els agents van trobar que dins del cotxe hi havia una bossa de plàstic amb diversos cabdells -que pesaven un total de 102 grams- vegetals de color verd, presumptament marihuana preparats per la seva comercialització i consum. La bossa la portava el jove de Palafrugell que es trobava al seient del darrere i la portava amagada sota els seus peus.

A més, el noi també havia amagat enmig del seient un telèfon mòbil. Un cop fetes les comprovacions policials es va constatar que el telèfon constava com a sostret a Calella de Palafrugell l'estiu passat.

Per tots aquests fets l'home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i un delicte de receptació. I el conductor temerari per conduir posant en perill la resta d'usuaris de la via.

El detingut, que no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial.