La minoria amb què es troba el govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (CiU, LEST i PP) l'ha obligat a retirar un punt de l'ordre del dia del ple que se celebrarà dijous ja que no en té garantit el suport suficient per aprovar-lo. Es tracta del canvi d'usos d'unes parcel·les del sector Mas Déu (a la sortida de Torroella cap a l'Estartit, a mà esquerra) per permetre-hi l'obertura d'un supermercat.

L'alcalde, Jordi Cordon (CiU), ha explicat que per tirar endavant aquesta requalificació d'usos es requereix majoria absoluta, és a dir, nou vots, i el govern en té vuit. El govern, amb el pas a no adscrit de Francesc Ferrer (es va presentarper CiU i va entrar a l'Ajuntament en substitució de la convergent Sandra Bartomeus) s'ha quedat en minoria.

No obstant això, Cordon no descarta que la modificació d'usos pugui tornar al ple del dijous com a assumpte urgent. Segons ha manifestat l'alcalde, un dels grups municipals de l'oposició (no ha volgut revelar quin) no s'ha expressat obertament sobre aquest assumpte, de manera que espera poder arribar-hi a un consens.

L'Ajuntament va vendre 20 parcel·les municipals del sector Mas Déu per un import de 2,9 milions d'euros a l'empresa Iberfin. Ara, ha reclamat la requalificació dels terrenys a ús comercial (compromís al qual va accedir l'Ajuntament de Torroella amb la venda). L'empresa ha entrat a l'Ajuntament un projecte per a la construcció d'un supermercat de 2.499 metres quadrats de superfície (el màxim que s'hi permet és de 2.500). Amb la urbanització corresponent, la superfície que tindrà l'equipament serà d'uns 3.400 metres quadrats, ha concretat el batlle. Els diners de la venda es destinaran a fer una residència de gent gran i algun altre projecte, ha concretat el batlle.