L'assemblea de l'agrupació socialista de Vall d'Aro, reunida ahir al vespre a la seu de Santa Cristina d'Aro, va proclamar per unanimitat Maurici Jiménez com a alcaldable del PSC de Castell-Platja d'Aro a les eleccions municipals de l'any que ve. L'anterior cap de llista, Dolors Padilla, va renunciar a optar a ser novament l'alcaldable després d'haver-ho estat ja el 1999, el 2003, el 2007 i el 2011. El nomenament de Jiménez es va fa poc més d'una setmana després que hagi rellevat Padilla com a portaveu del grup municipal.

L'assemblea va comptar amb uns 25 militants del municipi de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i es va obrir analitzant el resultat de les darreres eleccions europees. Posteriorment, es va tractar el tema del proper cap de llista, en què l'única candidatura fou la del regidor i president de l'agrupació, Maurici Jiménez.

El nou alcaldable socialista va manifestar després de l'assemblea que l'any que queda per a les eleccions ha de servir per confeccionar la llista del PSC: "Hem de treballar per contactar amb el poble, amb les entitats i associacions; construir el projecte i apropar la gent a la llista". Jiménez va agrair la tasca realitzada per Padilla i la resta de regidors del PSC durant els darrers anys i va afirmar que, malgrat treballar amb un nou projecte, la base serà la dels darrers anys. I va desitjar seguir comptant amb Padilla i la resta de regidors. El que sí té clar Jiménez és que la regidora Mònica Ríos tindrà un paper important en aquesta nova llista. El socialista es va mostrar "feliç" per la designació i alhora "coneixedor de la responsabilitat" que assumeix. Jiménez té 34 anys i és militant del PSC des del 2003, on va començar a Sant Julià de Ramis. Es va traslladar a viure a Platja d'Aro i el 2011 ja va formar part de la llista. Jiménez és professor del grau d'audiovisual de l'Eram (adscrit a la UdG) i té una productora.