José Gamero Palacios no tenia llicència d'armes però sembla que va modificar una pistola detonadora per incorporar bales de foc real i això li va permetre rematar d'un tret al cap al seu veí, José Antonio González, amb qui s'havia discutit i a qui va clavar tres punyalades amb un ganivet de picar.

L'homicida va tenir temps a posar el cadàver dins el plat de dutxa i netejar el replà de l'escala on van passar els fets. La seva dona no va presenciar la situació perqué ell li havia manat marxar de casa en el moment en què es va començar a discutir amb la víctima.

Està previst que Gamero Palacios passi avui a disposició judicial per prestar declaració. A comissaria no ho va fer, tot i que en el moment de la seva detenció va confessar als agents la mecànica del crim assegurant que la nit de dijous el seu veí, amb qui tenia una mala relació, li havia donat una patada a la porta propiciant una acolarada discussió. Els va referir que la víctima duia un bat de beisbol, mentre que ell anava armat amb un ganivet i la pistola.

La mala relació veïnal era coneguda i Gamero ja hauria denunciat la víctima en diverses ocasions per haver rebut insults i amenaces de forma continuada.