L'Ajuntament de Palafrugell va fer entrega, en un acte públic que va tenir lloc a la sala de plens del consistori, del Diploma al Mèrit Ciutadà a l'entitat Centre Fraternal i a l'establiment fleca Can Baldiri, com a reconeixement de la seva trajectòria, en ambdós casos més que centenària.

La fleca Can Baldiri té més de 150 anys d'història arrelada al municipi, iniciada l'any 1856 per iniciativa d'Antoni Ferrer, una activitat de gestió familiar que es manté avui dia. Els seus productes són un dels atractius comercials identitaris de la vila i es continua pastant i elaborant el pa amb fórmules pròpies i artesanals i oferint productes d'alta qualitat.

D'altra banda, la societat Centre Fraternal pot resumir la història de l'activitat recreativa i associativa de la vila de Palafrugell i que des dels seus orígens fins ara ha estat una entitat emblemàtica, oberta a tothom, mantenint l'essència dels seus inicis. L'entrega del Diploma servirà com a reconeixement a la seva aportació social i cultural a la vida cívica de Palafrugell, així com pel servei realitzat durant la seva llarga trajectòria durant més de 125 anys.

Van recollir la distinció, en representació del Centre Fraternal, el seu president, Marià Júdez; mentre Montserrat Ferrer va ser l'encarregada de recollir el Diploma en nom de l'empresa flequera situada al carrer de Pi i Margall.

El Reglament d'honors, distincions i protocol de l'Ajuntament de Palafrugell preveu l'atorgament del Diploma al Mèrit Ciutadà a persones, entitats, confederacions, agrupacions, institucions, empreses, comerços, etc, que mereixin la gratitud de Palafrugell per a activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d'altres, que donin prestigi a la vila ?baixempordanesa.