Els Mossos d'Esquadra seguien ahir amb la investigació oberta per identificar el conductor del vehicle que aquest diumenge al matí va atropellar mortalment un home de 33 anys a la carretera C-31, al seu pas per Mont-ras. El conductor va fugir, motiu pel qual els agents de la policia catalana busquen testimonis per localitzar el vehicle. La víctima mortal és Gerard Cenizo Turró, de 33 anys i fill de Palafrugell, i era pare de dos nens.

L'atropellament es va produir cap a tres quarts de set del matí, a l'alçada del punt quilomètric 330 de la carretera C-31, en direcció cap a Palamós, a tocar de l'entrada de Palafrugell sud, entre la carretera i el carril secundari que discorre al costat d'aquesta via. En concret, els fets van produir-se davant d'una empresa de ceràmiques i al costat de la firma BigMat. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, la investigació segueix oberta per localitzar el conductor.

Fins al lloc de l'atropellament, s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.