Un veí de Santa Llogaia d'Àlguema ha estat detingut en qüestió de tres dies de diferència a Verges i a Reus. En primer lloc, va quedar arrestat l'1 de novembre a Reus, perquè havia protagonitzat quatre robatoris dins de vehicles. Però el cas més destacat és el d'aquest dimarts a Verges, on els Mossos el van enxampar després de provocar un accident i intentar-ne fugir. El jove, de 20 anys, conduïa amb el permís retirat. Per tot això, se'l va acusar de ser el presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària. El jutge de la Bisbal el va deixar en llibertat amb càrrecs després de declarar.

Els fets de Verges es remunten a dimarts, cap a les dotze del migdia, quan hi va haver un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera C-31 a Verges. Com a conseqüència de la col·lisió, les dues persones que conduïen els vehicles implicats van resultar ferides lleus. Els agents, però, van comprovar que el conductor del turisme esportiu -BMW 325- que havia causat l'accident havia provat de fugir del lloc però no va poder-ho aconseguir pels danys al vehicle.

Tot seguit, els mossos van constatar que el conductor no tenia el permís de conduir vigent per pèrdua total de punts i, a més, feia 20 dies que l'home havia estat imputat per conduir sense permís després d'un altre accident.