La policia local de Llançà ha localitzat el noi de Sant Feliu de Guíxols desaparegut des de dissabte passat aquesta tarda, pels volts de 2/4 de tres de la tarda. Els Bombers de la localitat han reconegut el noi, que voltava feia uns dies per la localitat altempordanesa, després de veure les fotos als mitjans digitals.

Pel que sembla, el noi portava la motxilla i la bicicleta amb la que havia desaparegut i es troba en perfecte estat de salut.

El veí de la població ganxona estava desaparegut des del passat dissabte i per mitjà de les xarxes socials s'ha fet fent una crida per poder localitzar-lo. Rafel Guardiola Martínez, de 17 anys i alumne de l'IES Sant Elm, va marxar de casa seva el dissabte 22 de novembre a les 15:20h amb la seva bicicleta. En aquell moment, duia una motxilla de color verd i un sac de dormir de color blau. Les persones més properes al jove desconeixien la seva destinació i creien que es pot tractar d'una marxa voluntària, ja que no era el primer cop que havia protagonitzat episodis semblants.

En un primer operatiu de recerca, format per una dotació de la Policia Local, els Bombers i la Creu Roja, es va pentinar la zona de Sant Grau.