Carles Motas ha estat proclamat per l´assemblea de Tots per Sant Feliu cap de llista de la formació a les eleccions municipals de l´any que ve a l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Motas va afirmar ahir que «ens presentem per a guanyar les eleccions i fer endreça de la mala maror i mala gestió» que ha realitzat l´actual govern de CiU i PSC. Motas, que serà cap de llista per segon cop, va assegurar que si arriben al govern «aixecarem catifes, farem neteja general». L´alcaldable de Tots per Sant Feliu feia referència a diferències assumptes que han denunciat al llarg del mandat i que tenen a veure amb la transparència i els dubtes que els han generat diverses actuacions de l´actual govern, com ara contractacions d´obres o de personal.

Motas va exposar que a Sant Feliu «portem 35 anys de govern del PSC i CiU que ha estat una oligarquia, de manera que és el moment de canviar-ho», considerant-se, doncs, «l´alternativa al clientelisme de PSC i CiU». L´alcaldable va acusar els dos partits d´unir-se quan «els ha convigut per amagar-se les vergonyes», atribuint, per exemple, la utlització de recursos públics per a l´estabilitat personal dels seus membres, en referència al sou del vicealcalde, Pere Albó, el qual un jutjat en va anul·lar els pagaments. També va recordar els dubtes que certes contractacions han generat que, si bé no serien il·legals, sí que fan «pudor», com l´adjudicació a l´empresa d´un expresident de CDC de les obres als col·legis durant dos anys seguits o el fet que CiU busqui finançament a empreses locals.

Igualment, entre d´altres assumptes, va qüestionar que el regidor Juanjo García s´assegui en una mesa de negociació laboral en representació de l´Ajuntament quan la seva dona és delegada sindical. Assumptes que no els agraden de l´actual govern, del qual salvarien la tasca que han dut a terme el regidor Pau Casals (CiU) i Verònica Lahoya (PSC) a Serveis Socials.