L'agrupació del PSC de Sant Feliu de Guíxols va escollir dimarts Josep Melcior Muñoz com a candidat a l'alcaldia a les eleccions del maig de l'any vinent amb el suport del 95% dels afiliats que van votar en la jornada de primàries. La votació es va dur a terme malgrat que Muñoz era l'únic candidat després de la renúncia de l'altre candidat, el regidor Juanjo García, que no va voler obrir esquerdes internes. Muñoz, llicenciat en història contemporània i militant del PSC des del 1987, va ser tinent d'alcalde de Sant Feliu del 1987 al 1999 amb els alcaldes Josep Vicente i Antoni Juanals; diputat provincial del 1991 al 1999; director de l'àrea de règim intern i hisendes de la Diputació de Girona de 2007 a 2011; i coordinador del grup socialista a la Diputació des del 1991 fins avui.

La jornada de primàries va obrir la taula de votació a la seu de l'agrupació a les dues de la tarda i la va tancar a les nou del vespre. Hi va haver una participació del 65% dels militants socialistes de Sant Feliu (van votar una quarantena d'afiliats). Muñoz i l'executiva van voler portar a terme el procés per ratificar que la candidatura tingués un suport altament majoritari per afrontar el repte de guanyar les eleccions.

El ja candidat del PSC a l'alcaldia va agrair el suport majoritari dels afiliats que li han fet confiança. "Ara és el moment de recomençar un projecte nou sobre les velles arrels del PSC a Sant Feliu que tingui com a prioritat la voluntat de treballar", va afirmar.