L'assassí que va cremar la seva parella embarassada a Calonge va intentar ahir recusar el fiscal del cas per tal que no estigués present durant la vista de pròrroga de presó. Miguel Sánchez Gámez està a punt de complir quatre anys en presó preventiva -va estar reclòs abans del primer judici, en el qual va quedar absolt, i ho va tornar a estar després del segon veredicte, on va ser condemnat a 19 anys de presó-.

Després de sentir el veredicte de culpabilitat el passat 21 de març, l'assassí va agredir el fiscal del cas, Víctor Pillado, i això li ha comportat l'obertura d'un nou procediment judicial que li pot comportar entre dos i quatre anys de presó.

Tenint en compte aquesta situació, l'assassí, a través del seu advocat -Daniel Coll- va demanar ahir la recusació del fiscal al·legant que en ser víctima d'un atemptat a l'autoritat no procedia que es pronunciés sobre la presó provisional. La petició va ser denegada.

Coll es va oposar a la presó provisional al·legant que el risc de fuga esgrimit pel fiscal no existia perquè el seu client va tornar a presentar-se a judici tot i haver estat absolt el primer cop.