Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma de part de la xarxa de mitjana tensió per millorar el servei elèctric al municipi de Castell-Platja d'Aro. La companyia elèctrica ha renovat un tram de cablejat subterrani de mitjana tensió per instal·lar-ne un de nova tecnologia, més resistent i segur. D'aquesta manera, es reforça la qualitat del subministrament elèctric a un total de 6.138 clients d'aquest municipi de la Costa Brava, ha informat l'empresa.

L'actuació ha consistit, concretament, a renovar una seixantena de metres de cablejat soterrat d'una línia de mitjana tensió al seu pas pel carrer Ciutat de Girona, de Platja d'Aro. S'ha substituït l'antic tram per un d'alumini d'última tecnologia, amb més capacitat de càrrega i major fiabilitat. La línia té una extensió total d'uns 21 quilòmetres dels quals la gran part, un 86%, són soterrats, han afegit les fonts.

Amb aquest tipus d'intervencions, la companyia elèctrica ha informat que treballa pel manteniment i millora tecnològica de les seves instal·lacions i infraestructures i, d'aquesta manera, intentar garantir una millor qualitat i continuïtat del subministrament elèctric per als clients de la comarca del Baix Empordà.