La vida dóna moltes voltes, però més en dóna en el món de la política, i més a Convergència i Unió de Palamós. Els dos regidors democristians que el passat mes d'octubre van deixar el grup municipal de CiU per discrepàncies amb Kelo Martí, Joan Roches i Josep Radresa, van comunicar ahir a l'Ajuntament de Palamós la voluntat de reintegrar-s'hi. La sortida de CiU de la regidora Glòria Prim (que forma part del govern) ha permès acostar posicions entre els regidors convergents i els d'Unió, fins al punt que aquests hagin decidit tornar al grup municipal de CiU, de manera que ara tindrà quatre dels cinc regidors que va obtenir a les eleccions municipals del 2011.

Martí i Radresa van anunciar ahir la reintegració a Ràdio Palamós. El democristià va exposar que el seu company i ell no estaven d'acord amb l'aposta de Martí perquè Prim esdevingués la cap de llista de CiU per a les eleccions d'aquest mes de maig, com tampoc que fos la portaveu del grup municipal. Per aquest motiu van prendre la decisió de sortir-ne. Així, el temps els ha acabat donant la raó i, de fet, el pas de Prim a l'equip de govern ha estat un moviment que no se l'esperaven. Radresa va afegir que sortir del grup i ara tornar a entrar no és el més idoni, però que en aquest cas han manat les circumstàncies de cada moment.

Per la seva part, Martí va reiterar que els aconteixaments havien fet evident que havia comès un error en donar suport a Glòria Prim (anteriorment ja havia manifestat que la seva entrada al govern era com una traïció) i va manifestar el seu suport a la candidatura de Jordi Pallí (cosa que no havia fet anteriorment, quan l'aposta de Kelo Martí era Glòria Prim): "No farem res en contra de les sigles de CiU".