L'equip de govern de l'Ajuntament de Palafrugell ha iniciat una campanya participativa per recollir les propostes i les aportacions sobre la reforma integral del Passeig de Cypsela de Llafranc. Per fer aquest treball, va informar ahir el consistori, es farà una primera reunió participativa aquest dissabte, de 10 a 12.30 hores, al Club de Tennis Llafranc, obert a la participació de tothom. Després es convocaran altres reunions i un acte informatiu final per tancar el procés i mostrar el projecte final.

Segons l'alcalde, Juli Fernández, "considerem que la remodelació del passeig de Llafranc és un tema d'interès públic i, tenint en compte que serà una obra sense contribucions especials, finançada íntegrament per l'ajuntament, cal comptar amb el màxim consens dels residents al nucli i de la població en general", va afirmar.

Per Fernández, l'inici del procés és "una nova manera de fer política", "consultant la població sobre els gran temes locals d'interès general". L'objectiu dés recollir les aportacions i redactar el projecte aquest 2015 i començar les obres el 2016. La remodelació del passeig també ha de servir per reordenar la circulació i millorar la mobilitat.