Dos robatoris violents a dones de més de 90 anys en menys de 24 hores a Palamós. Això és el que va passar el 26 i 27 de gener en dos carrers propers al passeig de Mar. Gràcies a les càmeres d'un comerç que va captar el moment de la fugida dels lladres i també, amb l'ajut de testimonis, els agents de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van poder detenir els dos presumptes autors de les estrebades a les dues dones.

Es tracta d'un menor i un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palamós, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència. El menor d'edat es va lliurar als seus tutors legals i serà posteriorment citat per la Fiscalia de Menors. Pel que fa a l'altre detingut, amb antecedents, va passar el 2 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.

El primer robatori es va produir el passat 26 de gener, a quarts de dotze del migdia, quan una dona de 91 anys va patir una estrebada al carrer Santa Bàrbara de PAlamós. Dos joves van empènyer la víctima contra la paret i li van estirar la bossa de mà on duia documentació, 40 euros, les claus de casa i una butlleta de loteria.

L'endemà, una dona de 92 anys va patir un robatori de la bossa de mà que duia penjada a l'espatlla al carrer Bateria. Aquesta vegada, la víctima es va recolzar en una paret per tal de no caure.

Els Mossos de la Bisbal van començar una investigació per tal d'aclarir els fets. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis i els diferents vestigis localitzats, van identificar dos homes, com a presumptes autors dels fets.

El passat 30 de gener va concloure la investigació quan una dotació de seguretat ciutadana va localitzar i detenir els dos lladres en un carrer de la Bisbal d'Empordà.