El PSC va presentar ahir el cap de llista de la formació a Mont-ras. Es tracta de Joaquim Puig, que fins al passat desembre va ser militant de Convergència, quan va decidir canviar de "color" arran dels esdeveniments que han sacsejat CiU durant l'any passat, en referència als casos de presumpta corrupció que van sortir a la llum. Puig, de 68 anys, també va ser alcalde per CiU de finals del 1988 al 1991 i, després, regidor també per CiU del 1995 al 2003, amb Manel Montalban com a alcalde.

Joaquim Puig assumeix amb "il·lusió" el repte que el PSC torni a tenir representació a l'Ajuntament de Mont-ras i confia poder aconseguir dos edils. El candidat socialista va exposar que ara està conformant l'equip, del qual han de sortir les diferents idees que integraran el programa electoral, que tindrà com a principal força les polítiques socials.

A la seva presentació també hi va assistir l'alcalde de Palafrugell i primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, que va manifestar que malgrat que el partit passa dificultats, tindrà les mateixes candidatures al Baix Empordà que a les municipals del 2011. Sí que va admetre certes dificultats en confeccionar la llista a Calonge i Santa Cristina.