El vicealcalde de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, ha de pagar 574,24 euros al partit de Tots per Sant Feliu, a l'oposició a l'Ajuntament, i que s'ha convertit en el flagell de l'exsocialista pel seu nomenament per aquest càrrec. Els diners que el jutjat contenciós administratiu número dos de Girona reclama a Albó corresponen a les costes per la resolució d'un recurs que va presentar contra la primera sentència que anul·la les ordres de pagament de les cinc primeres nòmines que Albó va cobrar com a vicealcalde (del juliol al novembre de l'any 2011). La resolució fou desestimar la petició de nul·litat per indefensió que Pere Albó al·legava que havia sofert en el procés judicial i,a més, el va condemnar a pagar les costes.

Pere Albó va presentar un recurs de nul·litat de la sentència que li anul·lava els pagaments perquè entenia que havia patit indefensió ja que en el procés judicial no havia estat "citat perquè pogués personar-se i exercir el seu dret a la defensa".

La jutgessa que aleshores hi havia en el contenciós administratiu dos, però, va considerar que no existia aquesta indefensió. En la resolució del recurs, i basant-se en la documentació de l'Ajuntament, s'exposava que en la junta de govern local del juny de 2012 es va acordar la compareixença de l'Ajuntament en el pleit iniciat per Tots per Sant Feliu contra el que havia cobrar Pere Albó. En aquell acord, es va aprovar també notificar i citar tots els que apareguessin en l'expedient com a interessats perquè poguessin personar-se en el cas. A més, Albó és membre de la junta de govern i va assistir a la sessió en què es va acordar la personació de l'Ajuntament en el cas. Així, la resolució considerava que si Albó no es va personar fou per manca d'interès. El regidor ha comunicat que abonarà l'import, si bé pot recórrer el requeriment.