El còctel Rambo de Llafranc tindrà una darrera edició aquest any, després que el passat estiu no es va poder celebrar perquè la Generalitat no el va autoritzar. Carles Bisbe, Rambo, volia acomiadar-se de l'esdeveniment que organitza des del 1989 amb la 25a edició. No va poder ser l'any passat però ho serà aquest o, si més no, aquesta és la intenció, segons va comentar ahir l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC). "Hi ha voluntat política" tant per part de l'Ajuntament com de la Generalitat per autoritzar la festa, va concretar el batlle, després de mantenir una ?reunió al Departament de Territori i Sostenibilitat, que té la competència de l'espai on se celebra, la platja.

Juli Fernández va concretar que es tractarà d'una situació "excepcional" perquè es faci aquesta 25a edició, l'última amb aquest "format". L'alcalde va manifestar que s'haurà d'acotar la data, la seguretat i l'aforament. I va afegir que Bisbe ha de fer la petició a l'Ajuntament perquè la traslladi al Departament.

El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas de Quintana, va agrair la disposció de l'alcalde i va concretar que serà l'últim còctel Rambo, que tindrà lloc molt probablement la tercera setmana d'agost.