L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha iniciat la construcció d'un repetidor de Televisió Digital Terrestre a Roca Alba que ha de solucionar els problemes que gran part del municipi pateix en la recepció d'aquest senyal televisiu. El regidor de Noves Tecnologies, Jordi Oriol, ha manifestat que confia que en un parell de setmanes el repetidor estigui enllestit i pugui donar cobertura al casc del poble i a les urbanitzacions de Bell-lloc, Roca de Malvet, les Teules i, potser, a Sant Miquel d'Aro. Un estudi de la cobertura de la TDT al municipi apunta que s'ha de construir un segon repetidor, aquest a Romanyà de la Selva: l'Ajuntament pretenia fer-lo en una antena de comunicacions que ja existeix, però els propietaris de la finca on es troba no ho permeten. Oriol ha concretat que aquests propietaris estan molestos amb l'Ajuntament, no obstant això, ell és partidari de seguir les negociacions per intentar arribar a un acord.

La cobertura del senyal televisiu és molt deficient a tot el municipi. Oriol explica que hi ha punts on no se'n rep i en d'altres que només es reben uns pocs canals. A la urbanització Rosamar, en una cala entre Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar, els veïns han hagut de recórrer al sistema satèl·lit per veure alguna cosa al televisor.

La proposta inicial de l'Ajuntament era que la Generalitat ampliés el repetidor de Puig Gros de Sant Feliu de Guíxols, però la manca de diners de l'administració catalana va esborrar aquesta opció. Així, l'Ajuntament va elaborar aquest pla de la cobertura de recepció de la televisió digital terrestre. L'estudi determinava que s'han d'instal·lar els dos citats repetidors a Roca Alba i a Romanyà, amb un import de 45.000 euros cadascun.

El de Romanyà, doncs, està pendent de la resolució de les diferències entre l'Ajuntament i els propietaris dels terrenys on es vol ubicar el reemissor. No passa el mateix amb el de Roca Alba, on Oriol ha precisat que no hi ha hagut cap problema amb els propietaris de la finca on s'ubica.