La Colla Garnatxa va guanyar el primer premi de l'apartat de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava de Palafrugell i el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals, amb la carrossa The Game Go On. Enguany, el Carroussel va ser seguit per unes 25.000 persones, amb una desfilada que va durar al voltant de les cinc hores i va servir per posar el punt i final a les 53es Festes de Primavera de Palafrugell.

En l'apartat de carrosses inèdites van presentar-se set colles, corresponent el segon premi a Als espartansÉ Ni pessigolles, de la colla Pessigolla. El tercer premi fou per a Scripta Verba de la colla Imaginació. En quart lloc va quedar 10 anys fent Kàsting de la colla EKSI. La colla Júniors, amb Els Súpers, va endur-se el cinquè premi.

A l'apartat de carrossa no inèdita hi van prendre part deu colles: el primer premi de la categoria fou per a la colla Amb Bon Rotllo, de Riells i Viabrea, amb Faula del Montseny. Pels carrers de Palafrugell van desfilar també quatre comparses inèdites, amb un primer premi per a Venim de l'Amazones, de la colla Nova Generació de Palafrugell. El concurs de comparses no inèdites, amb sis participants, el va guanyar la colla Les Braves de Palafrugell amb Les Braves anem de conte.