La Policia Local de Calonge (Baix Empordà) continua buscant un conductor que dimarts es va donar a la fuga després de tenir un accident en el qual va morir una veïna de Palamós de 83 anys. Per la informació que van aportar testimonis del sinistre, els agents tenen identificat qui anava al volant del vehicle i que no es aturar després de la topada. Fonts policials han indicat que el conductor té antecedents i, per tant, està fitxat per la policia. L'accident va tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu del matí al quilòmetre 46,5 de la C-253. Els dos vehicles van xocar frontalment i va bolcar el cotxe en el que anaven la víctima mortal i dos ocupants més, que van resultar ferits.

El sinistre es va produir pocs minuts després de tres quarts de deu del matí. Dos vehicles, que circulaven pel quilòmetre 46,5 de la carretera C-253, van xocar frontalment. Un dels cotxes va bolcar. A dins, hi anaven tres ocupants, la víctima mortal i dues persones més que van resultar ferides. L'altre vehicle el conduïa un home que es va donar a la fuga.

La Policia Local de Calonge va prendre declaració a diversos testimonis del sinistre, que van explicar que el conductor del vehicle va baixar del cotxe -un BMW que havia quedat força malmès- i va pujar a un altre que anava darrere seu, abandonant així el vehicle que conduïa i amb el qua havia tingut l'accident. El mateix dimarts al matí, una dona va anar a la comissaria de la policia per explicar que era la conductora del segon vehicle i per aportar informació per poder identificar el conductor implicat en l'accident.

Segona va explicar, ella i el conductor s'havien conegut per xarxes socials i van quedar al matí per conèixer-se. Mentre anaven en caravana en direcció a Platja d'Aro, va tenir lloc el sinistre. Aleshores, el jove, que té antecedents i, per tant, consta a la base de dades policial, va baixar ràpidament del vehicle que conduïa, va pujar al d'ella i van emprendre la fugida. Segons fonts policials, el cotxe abandonat no estava a nom del fugat.

Tot i tenir la identitat el conductor, consten diversos domicilis seus i ara per ara encara no l'han pogut localitzar ni detenir i continua evadit de la justícia. La Policia Local li atribueix delictes d'homicidi imprudent, omissió del deure de socors i contra la seguretat del trànsit.

Segon sinistre mortal en 3 dies

Aquest accident es produeix tres dies després de l´últim sinistre mortal a la xarxa viària gironina. Diumenge, un ciutadà francès de 22 anys va morir en un xoc d´una furgoneta i un cotxe a l´AP-7 a Bàscara. Amb el d´ahir de Calonge, 13 persones han perdut la vida en un sinistre viari a les comarques de Girona des de principi d´any.