El conductor del camió que va ser detingut després que atropellés mortalment un ciclista a Gualta ha quedat en llibertat provisional sense fiança per un delicte d'homicidi imprudent.?El titular del jutjat número 3 de la Bisbal d'Empordà en funcions de guàrdia també va decidir intervenir a Carles Zamora Riembau el permís de conduir com a mesura cautelar.

Cal recordar que el conductor del camió anava drogat i begut quan es va produir l'accident a la C-31. L'home va envair el voral i va xocar per darrere amb el ciclista, un veí de la Bisbal d'Empordà, Miquel Puig i Janoher, de 80 anys que no va poder fer front a les ferides que va patir malgrat els intents de reanimació per part dels serveis mèdics. La bicicleta va quedar totalment destrossada per l'impacte.

El conductor del camió frigorífic ràpidament va ser sotmès al test d'alcoholèmia i al de drogues i en tots dos va donar positiu. Aquest dimecres va passar a disposició judicial al jutjat número 3 de la Bisbal. El magistrat va acordar deixar-lo en llibertat provisional sense fiança i li va comissar el permís de conduir.