Per mi que el que va molestar de la festa privada que Thiago Alcántara va muntar per als seus convidats divendres a la platja d'Aiguablava no va ser que se celebrés en un espai públic. Va ser que tots els convidats vestissin de blanc. Afortunadament l'endemà, que era el dia del casament de l'exblaugrana i la palafrugellenca Júlia Vigas, a ningú se li va acudir -tret de la núvia, per descomptat- tal sacrilegi indumentari. Que com ho sé, si el casament va ser tan privat com la festa anterior i no hi havia premsa? Doncs perquè ens trobem a l'era de les xarxes socials. Si va sortir a la llum fins i tot Cristiano Ronaldo trencant tarima al costat de Kevin Roldan després de perdre mitja lliga al Calderón, amb més motiu han anat apareixent fotos -especialment a Instagram- de la cerimònia i la festa del casament a Sant Climent de Peralta, penjades pels convidats i pel mateix germà de Thiago, el blaugrana Rafinha.

Així hem pogut veure que hi van assistir, entre d'altres, el seu actual company en el Bayern Munic, l'exmadridista Xabi Alonso, acompanyat de la seva dona, Nagore Aramburu. Tampoc no van faltar en tan especial dia amics i excompanys del migcampista quan militava en les files del Barça: el banyolí Andreu Fontàs (ara al Celta de Vigo), Cristian Tello (Porto), el lloretenc Marc Muniesa (Stoke City) i l'encara jugador del Barça Marc Bartra, tots ells acompanyats de les seves xicotes. Melissa Jiménez, la nòvia de Bartra, mostrava ja el seu avançat embaràs, i en paraules de la premsa especialitzada "va acudir a l'enllaç amb un vestit verd maragda molt vaporós que ressaltava l'intens color dels seus ulls". Superin això.

La cascada de fotos que ja es pot veure a la xarxa la va iniciar Rafinha penjant a Instagram una foto de la parella juntament amb el text "Que aquest amor que us uneix es multipliqui cada dia d'aquesta nova vida que s'inicia. Feliç per vosaltres! Us estimo". A partir d'aquí tothom va entendre que podia fer públiques les seves imatges, potser perquè entre els convidats no hi havia Kevin Roldán.