01 de juliol de 2015
01.07.2015

Platja d'Aro programa 44 propostes d'activitats per a aquest estiu

01.07.2015 | 07:18

El programa d'estiu de visites guiades i activitats de descoberta a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró inclou 44 propostes, que es desenvoluparan entre avui i el 6 de setembre. La regidoria de Turisme ha programat diverses iniciatives per descobrir l'entorn natural, històric i patrimonial del municipi.
Per difondre l'oferta l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro edita 10.000 exemplars d'una guia en la qual recull en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- el programa de visites guiades i d'activitats de descoberta. El consistori dóna continuïtat a aquest renovat model de dinamització de les activitats d'oci, així com a la programació d'activitats per a tots els públics en el marc de l'acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat que concedeix l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i que només tenen 19 punts del país.

Les novetats
Una de les novetats de l'estiu és la visita i activitat familiar «Anem a la granja?», al Mas Can Juanals de les Eroles a Castell d'Aro, per feinejar als seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar -que es farà el 14 i el 28 juliol, el 18 agost i l'1 setembre-. La segona novetat és la jornada enològica DO Porcianus a la Vil·la romana de Pla de Palols de Platja d'Aro -el 6 setembre?-, per commemorar una de les principals activats d'aquest assentament amb verema tradicional per a infants de 4 a 10 anys, visita a les tremes i tast de vins per a adults

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema