L'administració número 3 de Palamós, Loteries Carmela, acaba de repartir el premi més gran de la seva història. Ni més ni menys que 1.238.379 euros a un afortunat (o afortunada) que va participar i encertar de ple els sis números de la Bonoloto en el sorteig del passat dissabte amb la combinació guanyadora 7-19-26-28-30-39.

Loteries Carmela, ubicada a l'avinguda de Catalunya número 12 de Palamós, és una administració de barri i familiar ubicada en un centre comercial de la localitat, prop del mercat, amb una clientela fidel, tot i que amb un volum de trànsit de persones molt elevat i variat. Fins ara no havien entregat mai un premi tan gran i ahir els seus responsables sentien una immensa «il·lusió». «No passa cada dia», asseguraven, tot i que el 20 de maig passat ja van repartir 59.872 euros també a la Bonoloto a una persona que va encertar cinc números i el complementari.

En aquesta ocasió, el guanyador ha encertat de ple els sis números i s'endú un premi milionari en una administració de Palamós. Tot i això, el premi podria haver estat més gran, ja que una altra persona, en aquest cas d'Albacete, també va encertar les sis xifres. Sigui com sigui, cadascú s'endú la important xifra d'1.238.379 euros.