Dues intervencions de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, el passat cap de setmana es van cloure amb la detenció d'una persona per presumpte delicte contra la salut pública -oferia diversos tipus de droga a un grup de joves a un metre d'un agent de paisà-; i dues més per presumpte delicte de furt, han informat fonts de l'Ajuntament platjarenc.

La primera detenció es va produir el passat dissabte, quan agents de servei, però vestits de paisà, van detenir un jove de 24 anys, B.S.L., espanyol i veí de Sant Antoni de Calonge per presumpte delicte contra la salut pública. Segons les fonts municipals, sobre tres quarts de dues de la matinada del dissabte, els agents estaven efectuant tasques de prevenció a la zona de la plaça de la Sardana de Platja d'Aro. En aquell momente, els policies van veure com l'ocupant d'un vehicle de color blanc va aturar-se a parlar amb una altra persona. Tot seguit va baixar del vehicle i va treure d'una butxaca una bossa de plàstic que contenia marihuana, set embolcalls possiblement de cristall, cocaïna i pastilles de diversos colors, per oferir-les als joves que hi havia per la zona. Segons ha informat l'Ajuntament, aquest oferiment es va produir a menys d'un metre d'un dels agents, motiu pel qual va procedir a la identificació i posterior detenció de la persona per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública.

Les altres dues detencions van tenir lloc el diumenge passat. Les fonts municipals han comunicat que agents de la Policia Local van detenir per presumpte delicte de furt dos persones de nacionalitat romanesa M.V. de 42 anys i P.A.M. de 33 anys (tots dos acumulen diversos antecedents policials) en una botiga del centre de la localitat. Suposadament, hi havien sostre diverses peces de roba per valor de més de 500 euros. La Policia Local també els atribueix un altre robatori en una perfumeria de la localitat que s'havia comès amb anterioritat.