Nou persones, vuit de les quals menors d'edat, van quedar intoxicades lleument per inhalació de clor ahir al migdia en la piscina d'un càmping de Sant Antoni de Calonge, segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). El motiu de la intoxicació lleu va ser una fallada del dosificador que regula la sortida d'aquest producte químic de la piscina. Aquest fet va obligar els Bombers de la Generalitat a desallotjar la piscina. Com a conseqüència de la inhalació del producte químic, tots els afectats van ser traslladats a l'Hospital de Palamós.

La incidència es va produir aquest dimecres a un quart de tres del migdia en un càmping situat a l'avinguda Catalunya de Sant Antoni de Calonge, al municipi de Calonge. Segons les fonts consultades, entre les persones afectades hi havia vuit menors.

Fins al lloc s'hi van desplaçar fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van dur a termes les tasques per desallotjar la piscina del càmping. Tots els afectats, amb edats compreses entre els 6 i els 21 anys, van ser traslladats pel SEM en quatre ambulàncies fins a l'Hospital de Palamós, van indicar des del SEM.

Segons fonts dels Bombers i dels Mossos, la causa de la intoxicació va ser un problema en el regulador del dosificador, produït per un excés de clor en la piscina.