L'Organització Nacional de Cecs (Once) ha repartit 35.000 euros a la Bisbal d'Empordà amb el sorteig del Cupó Diari del dilluns de la setmana passada. El cupó premiat el va vendre María Carmen Beltrán, venedora de l'Once que té el punt de venda al carrer de les Voltes al matí, i al quiosc del carrer Ample a les tardes. La butlleta premiada va ser un cupó electrònic.

Aquest no és el primer premi d'aquestes característiques que reparteix la venedora bisbalenca. El maig del 2013 també va segellar un Cupó Diari que va resultar premiat amb 35.000 euros segons totbisbal.com. El febrer de l'any passat, el mateix sorteig va repartir 245.000 a Sant Feliu de Guíxols. Allí, fou el venedor José Delgado el que va vendre set cupons premiats amb 35.00 euros cadascun.

El Cupó Diari de l'Once ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per mig euro més, de jugar també a la sèrie i guanyar La Paga de 3.000 al mes durant 25 anys.

La localitat de la Bisbal d'Empordà pertany administrativament a l'agència de l'Once a Girona, que presta servei a 348 afiliats i compta amb 150 venedors de productes de l'organització.