L'Oficina de Turisme de Palamós ha atès en el període de gener a agost d'aquest any 32.527 consultes, quasi 3.000 consultes més que en el mateix període de l'any anterior. El principal gruix de consultes s'ha concentrat entre els mesos de juny i agost, mesos en els quals s'han atès més de 25.000 consultes.

El turisme català, especialment procedent de la província de Barcelona, segueix sent el principal mercat. De les més de 12.000 consultes rebudes per part de turistes catalans, més d'un 80% provenen de ciutadans de la província de Barcelona.

Un any més segueix creixent el turisme provinent de la resta d'Espanya, doblant gairebé el nombre de consultes ateses l'any 2014, segons ha informat fonts municipals. Els principals mercats emissors de espanyols són País Basc, Madrid, Aragó i Andalusia.

Finalment destaca l'important creixement de les consultes rebudes per part de ciutadans europeus, que mentre que el 2014 suposaven un 25% de les consultes ateses, han passat a suposar més d'un 40% aquest 2015. La majoria de consultes provenen de turistes francesos, britànics i italians.

Pel que fa al tipus de demandes ateses, la majoria són mapes de recursos del municipi i agendes o altre informació sobre les activitats que s'hi organitzen. La resta de consultes estan relacionades amb serveis (comerç, transport, etc.) i amb gastronomia (restaurants, tavernes i campanyes gastronòmiques) majoritàriament.

Altre informació sol·licitada són activitats de turisme actiu, sobretot rutes a peu, sortides en bicicleta, o activitats nàutiques.