L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha informat que les estadístiques registrades a l'oficina de Turisme de Santa Cristina confirmen la tendència a la recuperació del sector turístic al municipi; i a la consolidació de la reobertura de l'Oficina com a punt de referència dels visitants i també per part d'habitants del municipi.

Des de l'obertura al públic de l'Oficina de Turisme el mes d'abril fins al tancament d'agost, ha atès 2.484 consultes; gairebé un 50% de visitants més que l'any anterior en el mateix període. El turisme francès és l'usuari per excel·lència a nivell internacional amb 190 visitants registrats. De la casa, 362 visitants de Barcelona i rodalies han estat registrats, i 14 visitants del País Basc a nivell nacional.

Pel que fa a usuaris del municipi, la tendència també ha estat a l'alça: 114 persones s'han adreçat a l'oficina de turisme, i l'han convertit novament en un punt de referència, i s'han fet consultes diverses per part dels habitants així com recollida d'entrades i informació sobre els esdeveniments que es programen durant la temporada d'estiu.

Les consultes rebudes majoritàriament són presencials i refermen Santa Cristina d'Aro com a potencial atractiu turístic pel que fa al turisme esportiu o de salut, que busca en el senderisme i les rutes per fer amb bicicleta una alternativa complementària al sol i platja, han informat les fonts.

Les vies verdes són un gran pol d'atracció, tant per a famílies com per a grups i també per a amants de l'esport. Aquest potencial permet a l'Ajuntament treballar amb propostes per contribuir a la desestacionalització de la destinació. A nivell de municipi, la Casa Màgica, Romanyà de la Selva i la ubicació d'allotjaments i recursos complementaris són les principals consultes rebudes.