Els Mossos han detingut cinc joves - tres nois i dues noies d'entre 24 i 30 anys- de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona per un delicte de robatori amb força. Els fets van succeir el passat diumenge 6 de setembre quan els detinguts intentaven emportar-se unes caixes plenes de licors d'una discoteca de Palafrugell (Baix Empordà). El vigilant del local els va sorprendre saltant la tanca exterior de l'establiment. Els joves van fugir corrents cap a una zona boscosa però, posteriorment, els agents van aconseguir enxampar dos nois prop d'una carretera, una noia entremig de les bardisses d'un camp i dos més una estona més tard. Els detinguts, sense antecedents, van quedar en llibertat.

Els fets van succeir el passat diumenge a quarts de vuit del matí. El vigilant d'una discoteca de Palafrugell va avisar els Mossos perquè havia vist com uns joves saltaven la tanca exterior del local i fugien corrents cap a una zona boscosa. Tot i que el vigilant va cridar-los l'atenció, els detinguts no van aturar-se.

Fins al lloc dels fets va desplaçar-se una dotació policial dels Mossos que, després d'inspeccionar el local, va localitzar unes caixes de licors al costat de la tanca metàl·lica on el vigilant havia vist els joves. A més, també van trobar dues caixes més de licors i begudes alcohòliques preparades per endur-se-les a la zona del magatzem.

Una altra patrulla de paisà va trobar al costat de la carretera vella a dos joves que es corresponien amb la descripció que havia donat el vigilant i que presentaven signes evidents d'haver estat corrents pel bosc. A més, van localitzar una noia que intentava amagar-se entre unes bardisses enmig d'un camp. Els policies van identificar els tres joves i, un cop reconeguts pel vigilant, els mossos van detenir-los per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un establiment.

Al pàrquing exterior del local van trobar un vehicle aparcat amb la finestra del conductor oberta i que semblava que podria estar implicat en el robatori. Dins del cotxe van trobar la documentació d'una persona i de la propietària del cotxe. Davant d'aquesta troballa, els agents van dirigir-se al domicili de la propietària del vehicle i, en arribar, van trobar-se amb una parella suada i enfangada que acabava d'arribar al lloc. Els dos joves tenien esgarrapades en diverses parts del seu cos i semblava que havien estat corrents durant una bona estona.

Davant d'aquestes evidències i després de comprovar que s'ajustaven a la descripció facilitada pel vigilant, els dos joves també van quedar detinguts. Cap dels cinc detinguts tenia antecedents i van quedar en llibertat i van ser citats a presentar-se davant del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà.