L'Off Festival, una proposta complementària i prèvia al 21è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell, comença aquest cap de setmana amb la celebració dels tres primers concerts, programats dins un cicle de nou, que es completarà durant els dos cap de setmana següents i que finalitzarà el dissabte 3 d'octubre.

L'Off Festival coordinat per l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, es realitzarà a diversos locals hotelers i de restauració del municipi que promouen la música en directe, en els quals una selecció de grups de tendències ben diverses dins el món del jazz oferiran les seves actuacions.

La programació s'inicia avui a la nit, al Frankfurter Gretel Can Mario, amb la participació de Entelèquia 4; demà intervindrà, a l'Hotel Llevant, el duet format per David Maurici & Francesc Ubanell (19.30 hores) i, al Jazz Club La Guitarra, on a partir de les onze de la nit hi actuarà el grup Wax & Boogie.

El segon cap de setmana de l'Off (25 i 26 de setembre) la programació s'iniciarà amb les intervencions de Toni Gadea Trio a l'Alter Ego; Susanna del Saz Trio a l'hotel Terramar i Toni Solà & Jazzcare Trio a la Mediterrània Espai Fòrum.

Finalment, el darrer cap de setmana (2 i 3 d'octubre) tancaran el Festival tres actuacions a càrrec dels grups Belle Rose Trio, que actuaran al restaurant Chez Tomas, Entelèquia 4 al Frankfurter Gretel i posarà el punt i final Aleida Sound a l'hotel Tamariu.