Una nena de dos anys va haver de rebre gairebé 30 punts de sutura després que un gos d'un veí l'ataqués a l'entrada del bloc de pisos on viu a la Bisbal d'Empordà. L'animal la va mossegar sense aturador al tòrax i a la cama esquerra. La mare va intentar desfer-se de l'animal però aquest va continuar mossegant la nena fins que li va agafar la bossa de mà. La menor va haver d'ingressar a l'hospital de Palamós d'urgències i va romandre-hi un dia per veure'n l'evolució.

La nena té diverses lesions a les cames i al pit, de les quals s'està recuperant favorablement, segons la família que ha denunciat els fets. Per ara, els Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà han imputat la propietària del gos per un delicte de lesions per imprudència i es preveu que en les pròximes hores el ca sigui intervingut pels agents i posat a disposició d'una protectora d'animals fins que el jutge decideixi com s'actua.

Els fets es van produir el divendres passat quan faltaven deu minuts per les onze del matí en un bloc de pisos que hi a la plaça Pere Lloberas de la Bisbal d'Empordà. En aquell moment, segons va denunciar la família als Mossos, la mare de la nena juntament amb la menor estaven esperant l'ascensor i en aquell moment, quan es van obrir les portes, el gos de la raça bull terrier va sortir disparat malgrat anar lligat cap a la nena. La va començar a mossegar, a la cama i a la zona del pit i li va afectar sobretot la zona del fèmur i les costelles.

La mare de la propietària del gos que duia el ca lligat juntament amb la de la criatura van intentar que el gos s'aturés però no van poder. Gràcies a l'ajuda d'altres veïns, van aturar-lo momentàniament. Ja que després va tornar a atacar la criatura fins que es va enamorar d'una bossa de mà de la mare de la nena i va «atacar-la».

Ràpidament, van alertar els serveis d'emergències i la Policia Local de la Bisbal i una ambulància van anar al lloc dels fets on va fer una primera atenció a l'infant La nena va ser traslladada posteriorment fins a l'hospital de Palamós amb tot de ferides a la zona de les cames i al pit. Va estar-hi ingressada una nit i li van fer gairebé 30 punts de sutura, la majoria -21- a la cama. Davant dels fets, els pares van denunciar-ho als Mossos de la Bisbal.