L'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palamós va iniciar ahir al matí el projecte de substitució d'uns 3.000 panots ubicats en els dos trams de vorera que se situen als laterals del passeig del Mar. Aquestes obres s'inclouen dins les actuacions de millora urbanística i d'asfaltatge que els veïns del municipi van prioritzar dins el procés de participació ciutadana que l'Ajuntament de Palamós va realitzar a principis d'aquest any, han informat fonts municipals.

Els treballs s'han iniciat per la part del passeig del Mar més propera a l'avinguda Onze de Setembre i aniran avançant fins a arribar a la confluència amb el carrer d'Aragó. Aquest projecte permetrà canviar només aquells panots que amb el pas del temps s'han anat degradant i que actualment són aproximadament un 15% del total del paviment, han afegit les fonts del consistori.

El projecte també preveu el canvi d'aquells maons que presenten un alt estat de deteriorament, uns 1.200, i que es troben situats a la part superior del mur que separa el passeig del Mar de l'aparcament de la platja.

Les fonts han conclòs que l'Ajuntament de Palamós ha adjudicat aquestes obres a una empresa especialitzada per un preu de 22.728,49 euros i el seu termini d'execució és d'un mes i mig.