El major prostíbul del Baix Empordà, l'Eclipse, ha tancat les seves portes. Així ho indica un cartell situat a l'exterior de les instal·lacions situades a la carretera C-31 al seu pas per Mont-ras.

Segons avança AraGirona.cat, la intenció del propietari del locals és convertir-lo en un geriàtric, si bé el projecte encara està en fase de redacció. De moment, a l'exterior de l'Eclipse només s'informa que el prostíbul està tancat «per vacances i reformes».

L'Ajuntament encara no ha rebut encara cap proposta en ferm, però el promotor del geriàtric ja ha ha comunicat la seva intenció al consistori, que veu la iniciativa amb bons ulls.

L'Eclipse forma part del mateix grup que el Paradise, el macroprostibul de La Jonquera. Ambdós negocis s'han vist involucrats en diverses ocasions en operacions policials, la darrera d'elles l'operació Pompeia, contra delictes fiscals vinculats al món de la prostitució.

Aquesta operació va revelar l'existència d'un entramat de societats -entre elles l'Eclipse i el Paradise- va amagar més de 400 milions d'euros del negoci de la prostitució. La Policia Nacional i l'Agència Tributària en el marc de l'operació van desmantellar cinc organitzacions criminals que explotaven prostíbuls de tot l'Estat. Havien arribat a defraudar 117 milions d'euros blanquejant el que aconseguien dels seus negocis de prostitució.