Un veí de la Bisbal va morir i tres persones van resultar ferides -dues d'elles greus- en un xoc frontal d'un turisme i un autobús de la Sarfa a la C-66 al seu pas per la Pera. La víctima mortal va quedar atrapada dins del cotxe en produir-se l'accident i els efectius d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. El conductor mort en el sinistre era veí de la Bisbal d'Empordà, Josep Maria Bofill Condom, i tenia 62 anys.

Els tres ferits -el conductor del bus i dos passatgers- van quedar ferits, dos d'ells de gravetat, i van ser traslladats en ambulàncies del SEM a l'hospital de Palamós. Una altra persona ja va poder ser donada d'alta al lloc dels fets per ferides lleus.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes dels fets i d'entrada tot apunta que el cotxe -un Seat Toledo- que anava en sentit la Bisbal va envair el carril contrari de la C-66 quan un bus de servei regular de la Sarfa que duia 8 passatgers i anava en direcció a Girona van xocar per causes que es desconeixen. L'accident va produir-se a l'alçada del quilòmetre 18, on hi ha la cruïlla que porta cap a Rupià i Parlavà.

A causa de l'accident, que es va produir quan passaven uns deu minuts de les quatre de la tarda, segons va informar el Servei Català de Trànsit la via va restar tallada momentàniament i després s'hi va habilitar pas alternatiu fins al voltant de dos quarts de set de la tarda quan la situació viària es va donar per normalitzada.

En el sinistre hi van actuar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, i un helicòpter medicalitzat -que no es va activar- i dues ambulàncies del SEM.

Amb aquest accident mortal, a la província de Girona des de principis d'any ja hi ha hagut 34 sinistres viaris on ha perdut algú la vida, tant en vies urbanes com interurbanes.