La 39a edició de la tradicional Fira Nadalenca de Palamós ha aconseguit un nou èxit de participació i de recaptació econòmica amb l'obtenció de 15.900 euros fruit de les aportacions econòmiques realitzades durant aquestes darreres setmanes, de les activitats escèniques programades, així com de la venda de productes i sorteig de quadres que va tenir lloc diumenge durant la realització de la Fira celebrada al carrer Major de Palamós.

La Fira Nadalenca de Palamós va aconseguir diumenge mitjançant la venda de productes nadalencs i de números de la rifa de quadres,un global de 6.710 euros. A les aportacions dels palamosins també cal sumar la important donació de 2.500 euros que un any més va realitzar l'Associació Front al Mar, de Palamós.

La Fira Nadalenca també ha comptat un any més amb la col·laboració de la companyia de teatre infantil Els Cosinets que han programat diverses activitats escèniques a La Gorga amb un resultat global de 3.690 euros. Per un costat amb l'organització d'una nova edició del festival d'arts escèniques La nit del talent, que va tenir lloc el dissabte 28 de novembre; i per l'altre, amb les dues representacions de l'obra Una de l'oeste realitzades aquest passat cap de setmana.

Per segon any consecutiu la Fira Nadalenca ha tingut la col·laboració econòmica de la plataforma Focus Engelhorn, vinculada a les bodegues Bell-lloc, a Palamós, i propietat del matrimoni format per Kurt i Carmen Engelhorn. Focus Engelhorn esdevé una plataforma del territori que acull, integra i interrelaciona les arts, el paisatge i les iniciatives socials i educatives, i enguany ha volgut aportar a Fira Nadalenca un global de 3.000 euros.

La recaptació íntegra de diners resultant d'aquestes activitats i aportacions juntament amb la realització de la tradicional Fira de productes nadalencs seran destinats per l'Associació Fira Nadalenca de Palamós a tres projectes d'ajut a persones amb discapacitats psíquiques del Baix Empordà. Concretament es tracta de les entitats Afatram, l'Ampa de l'escola Els Àngels i la Fundació Vimar.