Una veïna de Begur ha repartit més d'un milió d'euros entre una desena d'amigues amb les quals va intercanviar el número 12.775, el segon premi de la Loteria de Nadal venut en una administració de Puebla de Cazalla (Sevilla).

Com cada any des de fa més d'una dècada, Agustina i una desena d'amigues seves del barri de Sa Fontansa de Begur, totes jubilades, es van intercanviar dècims de loteria.

Les famílies premiades van arribar a Begur fa diverses dècades procedents, la majoria, de diferents punts d'Andalusia i quan tornen a les seves localitats d'origen per vacances cadascuna d'elles compra dècims que s'intercanvien.

Com cada any, Agustina va comprar loteria a la Puebla de Cazalla i en arribar a Begur la va repartir entre les seves amigues, que van fer el mateix, per exemple Mercedes Valdivia els va portar un número de Guadix (Granada).

Com cada any, totes tenien la il·lusió que els toqués "un pessiguet" i fins i tot Faustina Molina, de gairebé 90 anys, ahir va posar una ampolla de xampany a la nevera, "per si de cas", però amb la intenció de beure-se-la igualment.

Aquest matí, superada la incredulitat i després de confirmar una i una altra vegada que el seu dècim era el premiat, l'alegria ha corregut entre les seves famílies, han fet saber als seus veïns la bona notícia i ja estan pensant com celebrar-ho.