Un veí de Palafrugell de 23 anys va morir ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera C-31, en el qual es van veure involucrats una furgoneta que conduïa el jove i un turisme. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els dos vehicles van col·lidir frontalment. El passatger de la furgoneta, en estat crític, i el conductor del turisme, ferit greu, van ser evacuats a l'hospital Josep Trueta de Girona en dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El Servei Català de Trànsit va informar que l'accident es va registrar al punt quilomètric 344,9 de la C-31 a Fontanilles, quan faltaven pocs minuts per tres quarts d'una del migdia.

L'ens de gestió del trànsit va comunicar que per causes que s'estaven investigant la furgoneta i el turisme van col·lidir frontalment. Com a conseqüència del sinistre, el conductor de la furgoneta va morir, mentre que el passatger de la furgoneta va resultar ferit crític i el conductor del turisme, ferit greu. Els dos ferits van ser evacuats al Trueta en dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Arran del sinistre van activar-se vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, la via va estar tallada en els dos sentits de la marxa i es van fer desviaments fins aproximadament les tres de la tarda. El 20 de juliol un veí de Forallac va perdre la vida en aquest mateix punt de la C-31 (quilòmetre 344,7) quan el vehicle que conduïa va sortir de la via.

El Servei Català de Trànsit va recordar que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic.