Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de la comissaria de La Bisbal d´Empordà (Baix Empordà), van detenir el dia 16 de gener, dos menors i dos joves, de 19 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, ambdós veïns de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), com a presumptes autors de dos robatoris amb força a interior de vehicle i un d´ells per un delicte de receptació.

El dia 14 de gener a la tarda, la Policia Local de Torroella va saber que havien trencat el vidre d´un vehicle estacionat al carrer Migdia de la localitat de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

El mateix dia, també a la tarda, els cossos policials, van saber que de dins d´un altre vehicle aparcat al carrer Negre de la mateixa població, es va sostreure una tauleta electrònica i una bossa de gelats.En tots dos casos els autors van utilitzar el mateix modus operandi i,amb la descripció de les persones implicades, els mossos van iniciar una investigació per tal d´esbrinar l´autoria dels fets.

La investigació va concloure amb la detenció de tres persones (un major d´edat de 19 anys i dos menors) pels dos robatoris amb força interior de vehicle. A més, els investigadors van identificar el comprador dels objectes sostrets, valorats en mes de 800 euros, i van detenir un home de 26 anys i veí de Torroella de Montgrí, com a pressumpte autor d´un delicte de receptació.

La policia va retornar els objectes sostrets al seu propietari.

Els detinguts menors d´edat van ser lliurats als seus tutors legals i van ser citats per presentar-se davant de la Fiscalia de Menors de Girona, mentre que els detinguts majors d´edat van ser citats per presentar-se, quan fossin requerits, davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d´Empordà.