Dos homes arrestats per haver robat en un mateix dia en tres supermercats de la Bisbal d'Empordà. Els van enxampar en un control que els Mossos feien a la C-66. A dins del maleters hi van trobar cinc bosses de grans dimensions plenes de diversos productes bàsicament d'alimentació i d'higiene personal. En total, estaven valorats en 407 euros. Els arrestats són dos homes, de 23 i 26 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i veïns de Tarragona. Van quedar acusats com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Els fets es remunten al 29 de gener cap a dos quarts de quatre de la tarda quan una patrulla va establir un control de seguretat ciutadana a la carretera C-66, al seu punt quilomètric 10, a la Bisbal.

Els agents van aturar un vehicle on viatjaven dos homes que, davant la presència policial, es van mostrar molt nerviosos en tot moment. En obrir el maleter, els agents van veure cinc bosses amb els productes.

En preguntar l'origen, els homes van donar versions contradictòries, fet pel qual els agents van iniciar les indagacions per esbrinar l'origen dels articles. Els Mossos van comprovar que aquell mateix dia hi havia hagut robatoris a tres supermercats que, precisament, coincidien amb els articles trobats al maleter del vehicle. Per aquest motiu van detenir els dos homes.