Tres detinguts en un dispositiu antidroga a Sant Antoni de Calonge. Durant l´operatiu els Mossos van comissar més de mig quilo cocaïna, 4.810 euros i telèfons mòbils. La droga es venia des d'un domicili i un comerç i després la distribuïen a tocar d'un centre escolar.

Els Mossos l'11 de febrer van fer el dispositiu que va permetre detenir tres persones, de 24, 41 i 44 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Antoni de Calonge, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública. Dos d'ells han acabat a la presó.

La investigació, duta a terme per agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, es va iniciar el mes de novembre de l´any passat, quan van saber que en un domicili i en un comerç s´hi podria estar venent droga.

Els agents van comprovar que serien les mateixes persones les que estarien venent cocaïna des del seu domicili i des d´un comerç de Sant Antoni de Calonge. Amés, la distribució de la droga es realitzava al costat d´un centre escolar de la població.

Finalment, després d´una acurada investigació, el passat 11 de febrer es va establir un dispositiu i es va accedir al domicili on hi van trobar: 70 paperines de cocaïna preparades per a la venda, 480 grams de cocaïna, 86 grams de cocaïna en roca, 4810 euros en efectiu, 12 telèfons mòbils i dues balances de precisió

A més, els agents van detenir tres persones. Els detinguts, dels quals només un té antecedents, van passar el dia 12 de febrer a disposició del jutjat, el qual va decretar l´ingrés a presó per a dos d´ells, mentre que el tercer el va deixar en llibertat amb càrrecs.