El ple de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va aprovar inicialment en el ple d'aquest dimecres una modificació de la Trama Urbana Consolidada (TUC) per incorporar-hi el centre d'oci Parc d'Aro. El regidor d'Urbanisme, Josep Maria Solé (CiU), ha exposat la necessitat d'incloure aquest espai a la TUC ja que si se n'està fora no es podria reobrir algun local en el cas que l'activitat comercial que s'hi desenvolupa actualment tanqués. Solé ha afegit que de moment no hi ha cap problema amb les activitats comercials que ja existeixen perquè s'hi van posar en funcionament abans que fos aprovada la Trama Urbana Consolidada.

El regidor d'Urbanisme ha explicat que la TUC vigent a Platja d'Aro estableix un queixal en aquest sector, de manera que en queda exclòs el Parc d'Aro: així, si a l'esquerra del carrer Santiago Rusiñol -mirant cap al mar- hi ha una illa inclosa a la TUC amb dos supermercats, una botiga d'esports i una clínica, a l'altre costat hi ha el centre lúdic del Parc d'Aro; i més a la dreta, seguint en direcció cap a Sant Feliu de Guíxols, es recupera la TUC en una illa que hi ha un establiment de bricolatge i un hotel. Es considera poc lògic aquest salt de la trama urbana, de manera que l'Ajuntament proposa aquesta modificació, la qual ha de ser aprovada definitivament per la Comissió d'Urbanisme.

Un altre punt que es va debatre en el ple del dimecres, i que va quedar sobre la taula, és la moció sobre la problemàtica del transport sanitari. La va presentar el regidor d'ICV Pedro Torres, que va agafar com a model la que la CUP havia entrat a la Diputació de Girona i que es va aprovar amb algunes modificacions. Josep Maria Solé ha comentat al respecte que el govern local vol un servei d'ambulàncies el millor possible i estan d'acord amb el fons de la moció, però amb uns termes diferents als de l'escrit, cosa que volen tractar fora del ple.