La Guàrdia Civil va detenir la matinada de dilluns a dimarts quatre membres d'una mateixa família a Sant Feliu de Guíxols per la mort a trets d'un empresari a la localitat madrilenya d'Arroyomolinos el 29 de setembre de l'any passat. Els quatre detinguts són dues parelles, un matrimoni de mitjana edat i el seu fill juntament amb la seva dona.

Tots quatre són de nacionalitat espanyola i després de la seva detenció van ser traslladats a la comandància de la Guàrdia Civil de Girona i durant el dia van ser portats a Madrid, on declararan davant del jutge competent que porta el cas, que està sota secret de sumari. La investigació encara es troba oberta i no es descarten més arrestos.

Les detencions es van fer durant la matinada i van tenir lloc en un pis de la localitat de la Costa Brava. L'actuació va anar a càrrec d'agents de la Unitat Especial d'Intervenció de la Guàrdia Civil juntament amb agents d'Homicidis que van traslladar-se expressament fins a Sant Feliu de Guíxols per fer les detencions.

Els fets pels quals van quedar arrestades les dues parelles es remunten al 29 de setembre de l'any passat. Un home de 64 anys va morir després de ser tirotejat quan es trobava a la porta d'un concessionari de furgonetes del polígon de la Fuensanta d'Arroyomolinos.

L'home, de 64 anys i veí de Batres, va entrar en estat crític a l'hospital i va morir-hi poca estona després. El tiroteig el van perpetrar dues persones de les tres que anaven a dins d'un Opel Astra blanc i varen fugir.

Es dóna el cas que la mateixa víctima mortal comptava en el moment del tiroteig amb una ordre requisitòria per homicidi en grau de temptativa des d'aquell succés. De fet, va intentar matar una dona en un tiroteig. Per tot això la Guàrdia Civil apunta que darrere del cas d'Arroyomolinos hi hauria una venjança entre clans familiars.

La declaració dels quatre detinguts davant del jutge podria aclarir el tiroteig mortal i també les responsabilitats de cada membre de la família arrestada.