Actualització 18:49h

La recerca del pescador de 43 anys desaparegut aquest diumenge a Aigua Xelida s'ha suspès per segon dia consecutiu, segons han informat els Bombers. La recerca s'ha ampliat aquest dimarts a Cala Gamarús i a la cova, dos indrets que aquest dilluns els equips de recerca no van poder inspeccionar. En les tasques hi han participat GRAE terrestres, a més de dues dotacions de comandament, juntament amb un helicòpter de Salvament Marítim i una embarcació, que ha rastrejat fins a deu milles al sud-est de Tamariu, els equips GEAS de la Guàrdia Civil i unitats terrestres i subaquàtiques dels Mossos d'Esquadra.

Actualització 9:00h

El dispositiu de recerca per trobar el pescador desaparegut des de diumenge a Aigua Xelida, Martí Que Quer s'ha tornat a activar ara a les 9 del matí.

Hi participen la unitat subaquàtica dels Bombers, Mossos, Policia Local i Salvament Marítim.

Avui exploraran dues àrees que ahir no van poder mirar com són la Cala Gamarús i la cova, segons fonts dels Bombers. I es tornarà a pentinar per terra, mar i aire tota la zona d'Aigua Xelida i la seva rodalia.

En el punt de trànsit de la recerca s'esta coordinant l'actuació en la qual participa un helicòpter dels Bombers, els especialistes de rescat del Grae tant subaquàtics com terrestres, Mossos, Policia Local i Salvament Marítim.

Martí Que Quer va desaparèixer diumenge quan va anar a pescar a Aigua Xelida. Ahir malgrat el temporal de mar i vent es va poder localitzar les seves pertinences i el dia abans a la nit el seu cotxe.

S'espera que avui amaini la tramuntana i les tasques de rescat puguin ser més agradables. Ahir pel fort vent no es van poder submergir ni els bussos dels efectius d'emergències.

El pescador desaparegut té 43 anys, és veí de Barcelona però acostumava a anar a la zona d'Aigua Xelida a pescar i fins i tot a navegar amb el seu kayak.