El tercer dia de recerca per trobar el pescador desaparegut des de diumenge a Aigua Xelida, Martí Que Quer va acabar sense resultats. El dispositiu de recerca es va desactivar cap a les set del vespre, quan va marxar la llum del dia i després d'una nova jornada de rastreig per terra, mar i aire la zona de Tamariu, es va acabar sense cap rastre del veí de Barcelona, de 43 anys.

L'únic que van localitzar els efectius va ser una jaqueta a la cala que ara s'ha d'investigar si és del desaparegut. El diumenge ja es va trobar el seu cotxe aparcat a prop de la cala d'Aigua Xelida i també van localitzar els rodets, les canyes i la caixa d'estris de pescar.

Gràcies a la millora de les condicions meteorològiques ahir al matí es va començar una recerca que va durar fins cap a les set del vespre. Hi van participar de nou Bombers, Mossos, Policia Local, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil. Salvament Marítim amb la seva embarcació Salvamar Mintaka va rastrejar fins a deu milles al sud est de Palamós. El seu helicòpter també va fer les tasques des de l'aire però sense resultats.

La bonança del temps també va permetre treballar les unitats ?subaquàtiques dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i els Geas de la Guàrdia Civil. Van ampliar la zona de recerca respecte al dilluns ja que el mal temps i temporal marítim no va permetre'ls submergir.

Ahir van anar fins a la Cala Gamarús i també es van endinsar a les coves de la cala i les de la Pedrosa. Els efectius terrestres, Mossos i?especialistes de rescat dels Grae dels Bombers també van fer ?recerca intensiva des del cap de Lleó.

La recerca no va ser fructífera. Avui al matí es tornarà a muntar el dispositiu i està previst que es reprengui a primera hora del matí. Martí Que Quer va desaparèixer diumenge quan va anar a pescar a Aigua Xelida. El pescador acostumava a anar a la zona d'Aigua Xelida a pescar i fins i tot a navegar amb el seu caiac.