L'Ajuntament de Palamós ha iniciat el procediment per canviar la ubicació del mercat d'estiu que hi ha al passeig del Mar de la localitat. El regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, ha explicat que fins el passat estiu el mercat ocupava el tram de passeig del Mar que es troba entre el carrer Enric Vincke i el carrer de l'Avió. El trasllat és de 150 metres en direcció a Sant Antoni, de manera que les parades estaran ubicades en el tram de passeig que hi ha entre el carrer Enric Vincke i el carrer de Mallorca.

Colls ha explicat que aquesta mesura es pren per les queixes que la ubicació vigent havia provocat dels establiments que hi ha en el tram del carrer Enric Vincke al de l'Avió perquè les parades no permetien veure el mar a les persones que s'asseien a les seves terrasses. El regidor ha manifestat que el trasllat s'ha acordat amb totes les parts.

Emili Colls ha explicat que aquest mercat consta de poc més d'una vintena de parades i que el seu període de funcionament comença és del 15 de juny al 15 de setembre. L'horari de funcionament és a les tardes i als vespres, ha afegit el regidor.