Una dona va quedar ferida lleu ahir a l'Estartit quan, per causes que es desconeixen, va haver-hi una explosió a la cuina de casa seva. Segons van informar els Bombers, es va produir una deflagració al forn mentre ella estava feinejant.

Segons el relat dels equips d'emergència els fets van passar dissabte a les vuit i vint del vespre en una casa de la urbanització Torre Gran de l'Estartit, concretament al carrer Bell Racó. Per causes que es desconeixen va haver-hi una explosió en el forn i de resultes d'aquesta una dona que feinejava a la cuina en el moment dels fets va patir cremades a la cara i cuir cabellut. Segons han indicat els equips d'emergència, aquestes cremades van ser de primer grau i de caràcter lleu, i no es va haver de lamentar més danys personals o materials a la vivenda.

Un vehicle de Bombers a més d'una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques va desplaçar-se immediatament fins al lloc dels fets per fer-se càrrec de la situació. Efectius dels Bombers van apagar el forn i el van desconnectar. La dona ferida va ser traslladada a l'hospital de Palamós per tractar-se de les cremades que va patir.