24 de maig de 2016
24.05.2016

Els més guapos d'Espanya se citen a Platja d'Aro

La població baixempordanesa serà aquesta setmana l'escenari de l'elecció de Mister International Spain 2016 - La gala final es farà dissabte al Palau d'Esports i Congressos i tindrà entrada gratuïta

24.05.2016 | 17:38
Els més guapos d'Espanya se citen a Platja d'Aro

Castell-Platja d'Aro és l'escenari durant tota aquesta setmana de les activitats relacionades amb el concurs de bellesa masculina més important de l´estat, Mister Internacional Spain, que per primer cop se celebra a Catalunya. Durant sis dies, els 48 candidats que opten al màxim guardó participen en un extens programa d´activitats al municipi, algunes d´àmbit intern per a patrocinadors, però moltes de públiques, obertes a tots els públics, entre els que destaquen una desfilada de moda el proper dijous 26 de maig (20 h) a l´aire lliure, a l´Av. de S´Agaró de Platja d´Aro; i la gran gala final, dissabte 28 de maig (21 h) al Palau d´Esports i Congressos. L´entrada és gratuïta, però prèviament cal retirar invitació a l´Oficina de Turisme.

Vvui dimarts al matí, els misters han realitzat diverses proves esportives a la Platja Gran i a Puig Pinell, i a la tarda visiten el nucli històric de Castell d´Aro i realitzaran una sessió fotogràfica a Cavall Bernat. Dimecres 25 de maig al matí, faran proves amb roba de bany al Club Nàutic Port d´Aro i participaran en diverses activitats nàutiques. A la tarda-vespre es traslladaran al Golf d´Aro Mas Nou, on hi faran sessions de fotos i la desfilada de l´elegància. Dijous 26 de maig hi ha programada la desfilada Top Model al centre de Platja d´Aro (20 h), abans d´iniciar la primera festa nocturna al local Gib´s, activitat que es repetirà divendres a la discoteca Inox i dissabte nit a Loft. Divendres 27 de maig realitzen assaigs de la gala i un passeig pel centre comercial de Platja d´Aro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook