Palamós restringeix avui i demà l'accés de vehicles a la zona portuària de la vila amb motiu dels treballs d'asfaltatge que s'han de realitzar en aquest àmbit. Els carrers afectats per aquests treballs són el carril dret del tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre (direcció centre) situat entre el passeig del Mar i la Planassa; també la baixada del port, tot el perímetre del giratori de la llotja, així com el carrer del Club Nàutic en el tram comprés entre els ports pesquer i comercial.

Les tasques de millora permetran l'asfaltatge de nou d'aquests espais, els quals presentaven un cert deteriorament, han informat fonts municipals.

Amb motiu d'aquests treballs es prohibirà el trànsit de vehicles en tot aquest àmbit, que s'obrirà progressivament a la circulació de manera esglaonada a mesura que finalitzin els treballs d'asfaltatge, que es preveu que restin enllestits en la seva globalitat a darrera hora de la tarda de dijous. Durant aquest període de tancament d'accessos, la Policia Local habilitarà provisionalment la connexió amb vehicle fins a la plaça de La Catifa pel darrer tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre i la plaça Sant Pere, per als veïns i per als proveïdors dels restaurants i establiments ubicats dins aquesta zona.